Nu e povestea noastră, e a voastră.

Pielea voastră, jurnalul vostru, iar noi contribuim la completarea acestuia cu o experiență de aproximativ 10 ani de tatuare a poveștilor voastre. Încurajăm originalitatea, unicitatea și ideile nebunești.

BOLO TATTOO & PIERCING

  • Suntem deschiși cu privire la ideile dvs. Discutăm proiectul împreună și planificăm timpul pe care va trebui să îl rezervați pe baza disponibilității noastre și a voastre.
  • Recomandăm să nu ezitați să ne aduceți documentație, fotografii sau ilustrații ale stilului artistic care vi se potrivește, pentru a vă planifica tatuajul din timp.
  • Recomandăm sa ne scrieți descriind tatuajul dvs. cât mai bine posibil, dimensiunea, locația, etc. Astfel vom încerca să vă oferim o aproximație a prețului.
  • Piercing-uri – doar în BURIC

ȚI-AI FĂCUT TATUAJ? DĂ-L CU CREMĂ!

Trebuie să avem grijă de ce-i al nostru, mai ales dacă-i pe viață. Așadar o îngrijire adecvată a tatuajului duce la o păstrare cât mai bună a acestuia, astfel garanția v-o faceți dumneavoastră. La terminarea tatuajului, studioul nostru vă oferă și mici instrucțiuni scrise despre îngrijirea acestuia, de ținut la purtător, eventual pentru a i le recomanda și unui prieten. Cel mai important, dați-l cu cremă!

(c) BoloTattoo.ro, Toate drepturile rezervate.

Site creat de OftenMedia.com