Îngrijire

ÎNGRIJIREA TATUAJELOR

    Îngrijirea corespunzătoare a tatuajelor este foarte importantă pentru menținerea acestuia într-o stare bună pe termen lung. Un tatuaj efectuat corect și, cel mai important, îngrijit corect și meticulos nu necesită reprogramări pentru retușări și poate rezista chiar și mai mult de un deceniu. Aveți doar câția pași de urmat pentru îngrijirea corespunzatoare a acesora:

1. Păstrați folia de protecție atașată de tatuator la finalul ședinței timp de 2-6 ore, după care o înlăturați pentru a permite pielii să respire și să se vindece corect.

2. La înlăturarea foliei, spălați bine cu apă și săpun antibacterian zona tatuajului pentru a îndepărta în totalitate unguentul și secrețiile apărute (sânge, tuș, limfă).

3. Uscați tatuajul, prin tamponare, cu un șervețel curat (neparfumat) sau un prosop moale.

4. Aplicați pe tatuaj un strat subțire de unguent BEPANTHEN (PANTHODERM) de fiecare dată când simțiți că se usucă pielea (aproximativ 5-6 ori pe zi) timp de 1-2 săptămâni.

5. NU VĂ SCĂRPINAȚI.

6. Se evită solarul, sauna, piscina, sala de forțe sau orice alt spațiu public ce poate prezenta o posibilă sursă de contaminare a pielii.

7. În timpul sezonului cald, se evită expunerea tatuajului la soare pe timp îndelungat (plajă), iar în cazul vacanțelor la mare se recomanda folosirea unei creme cu factor maxim de protecție împotriva razelor UV. Dacă vreți să intrați in apă (mare / piscină, etc.) recomandăm aplicarea unui strat mai gros de cremă peste tatuaj înainte și aplicarea unui strat nou de cremă după ce ați ieșit din apă.

NU SUNTEM RESPONSABILI DE ÎNGRIJIREA NECORESPUNZĂTOARE A TATUAJELOR. DACĂ AVEȚI GRIJĂ DE EL VA ARĂTA CA LA ÎNCEPUT.

ÎNGRIJIRE PIERCING

blank

    Efectuăm doar piercing în buric și pentru a evita orice problemă și acesta, ca și tatuajele, au nevoie de îngrijire. De fiecare dată după efectuarea unui pierce vi se va pune un plasture de protecție pe care trebuie să-l tineți aproximativ 2 ore. După ce dați jos plasturele aveți câșiva pași simpli de urmat:

1. Nu atingeți niciodată un piercing nevindecat cu mâinile nespălate.

2. Pentru a usca, tamponați ușor cu un șervețel cosmetic curat, de unică folosință (prosoapele textile sunt adevărate oaze pentru bacterii).

3. NU scoateți bijuteria cel puțin 8 săptămâni pentru a nu se înfunda gaura.

4. Evitați să folosiți produse cosmetice sau de îngrijire a părului în zona unui piercing recent.

5. Cu apă oxigenată și cu un bețisor de urechi curat curățați bijuteria pe ambele părți și zona dimprejurul ei.

6. Ungeți bijuteria cu BANEOCIN UNGUENT, pe ambele părți și mișcați bijuteria înainte și înapoi . Urmați această rutină de 2 ori pe zi timp de 2 săptămâni, iar apoi continuați o dată la 2-4 zile, în funcție de metabolismul dvs.

7. Îmbrăcămintea strâmtă trebuie ferită de piercingurile din buric.

8. Piercingul în buric poate fi schimbat (scos și pus IMEDIAT cel nou, DEZINFECTAT) după aproximativ 6 săptămâni.

După ce v-ați făcut un piercing nou, NU puteți merge la plajă, la piscină, la solar (cel puțin 4 săptămâni) și este recomandat să faceți duș în loc de baie, dar NU cu apă fierbinte.